Produkter

Joulumyyjäiset / Julmarknader / Christmas Markets
Handgjorda Sirkkatomtar

Handgjorda Sirkkatomtar

Julstämning alltsedan år 1975

Den lilla tomten återspeglar jultraditionens innersta väsen: allt som har med julen att göra, julefrid och bland människorna ett gott behag. Tomten är en viktig symbol för julfirandet och den förtrollande vintern, inte bara i Norden utan överallt i världen där man delar våra jultraditioner. Eftersom Jultomten bor i Lappland, är vi nordbor övertygade om att de enda riktiga tomtarna kommer härifrån. Våra Sirkkatomtar representerar ett genuint hantverk: naturliga ekologiska material kombinerat med handarbete gör att alla tomtar skiljer sig något. Tomtarna tillverkas av skickliga händer och naturliga material som trä, ull och lin. Sirkkatomtarna har kärleksfullt tillverkats alltsedan 1975 och modellurvalet lever och varierar år från år. Våra tomtar har genom åren blivit populära samlarobjekt och uppskattade små presenter. Varje år får Tomtefamiljen några nya tomtemodeller.

Förutom tomtar tillverkar vi sjungande änglar, snögubbar, små hjärtevänner och nationella souvenirer från de nordiska länderna. Gossar och flickor med olika nationsflaggor och med korresponderande nationalsånger.

För företagskunder kan vi tillverka skräddarsydda modeller. Som presenter till era kunder eller personal? Kontakta oss för mera information!

Varukorg  

Inga produkter

Frakt 0,00 €
Skatt 0,00 €
Totalt 0,00 €

Priser inkl. moms

Till kassan