Tuotteet

Joulumyyjäiset / Julmarknader / Christmas Markets
Käsintehdyt Sirkka-tontut

Käsintehdyt Sirkka-tontut

Joulupöytien koristeena vuodesta 1975

Tonttu heijastaa suomalaista jouluperinnettä parhaimmillaan: mieleen tulee kaikki jouluun liittyvä, rauha ja hyvä mieli. Tonttu on erottamaton osa joulun ja talven taikaa, ei vain Suomessa vaan myös kaikkialla, missä perinteistä joulua vietetään. Tonttu mielletään ennen kaikkea suomalaiseksi: onhan ainoa oikea joulupukkikin kotoisin täältä, Korvatunturilta. Sirkka-tontut edustavat osaltaan aitoa suomalaista käsityöperinnettä: materiaalit tulevat luonnosta, eikä käsityön ansiosta kahta samanlaista tonttua ole. Taitavat kädet, puuta, villaa, pellavaa - näistä syntyvät tontut. Sirkka-tonttuja on tehty rakkaudella jo vuodesta 1975 ja mallisto elää ja kehittyy. Tonttuperheestä on vuosien myötä tullut haluttu keräilykohdeja on lahjana hyvin suosittu. Tonttulaan tulee vuosittain joitain uusia malleja. 

Valmistamme myös laulavia enkeleitä, lumiukkoja, sydänystäviä ja muita lahjaesineitä ja matkamuistoja. Suomipoika ja Suomityttö viestittävät sinivalkoisella olemuksillaan suomalaisuutta ympäri vuoden. Suomisarjasta löytyy myös muita malleja ja teemme myös muita pohjoismaisia matkamuistoja, kuten lippupojat ja laulavat tytöt.

Meillä on valmius tehdä yritysasiakkaille omia malleja, yrityslahjoiksi tai henkilökunnalle. Ottakaa yhteyttä niin kerromme lisää!

Ostoskori  

Ei tuotteita

Lähetys 0,00 €
Alv 0,00 €
Yhteensä 0,00 €

Hinnat sis. Alv.

Kassalle